top of page

9. maja tečemo za tiste, ki tega ne morejo

Dragi študent, draga študentka, udeleži se teka, ki ga vsako leto tečemo za tiste, ki ne morejo teči sami. Projekt Wings for Life World Run bo tudi letos potekal pod okriljem Red Bulla, fundacija pa bo z zbranimi prijavninami in donacijami prispevala k iskanju zdravila za poškodbo hrbtenjače.


Tecimo za vse, ki tega ne morejo


Ideja, s katero je proizvajalec znane energijske pijače do sedaj zbral že 29,3 milijon evrov, podprl 239 projektov in izvedel 59 raziskovalnih projektov za humanitarne namene, je teči za tiste, ki tega ne morejo. Udeleženci se teka enostavno udeležijo, celotna prijavnina vsakega tekača pa se nameni cilju projekta - finančnemu prispevku za iskanje zdravila za poškodbo hrbtenjače.


Kako lahko sodeluješ?


Postopek je enostaven, varen in preizkušen, potrebno je le slediti naslednjim korakom:


1. korak: Ustvariš svoj profil oz. se registriraš na spletni strani

2. korak: Naložiš si aplikacijo Wings for Life World Run

3. korak: Prijaviš se na eno izmed dveh možnosti za tek. Tečeš lahko z aplikacijo samostojno ali v skupini (če je to dovoljeno), kjerkoli želiš. Udeležiš se lahko tudi organiziranega teka z aplikacijo na eni izmed lokacij, če je dovolj prostih mest in če trenutne razmere to dopuščajo. Na voljo so lokacije v Ljubljana, Tolmin in Maribor.


Kdaj in kako daleč tečemo?


Štart, ki bo po celem svetu ob istem času (ne glede na časovni pas), se bo po naši lokalni uri pričel 9. maja ob 13h. Aplikacija se bo aktivirala samodejno, časa bomo imeli 30 minut, nato pa nam bo pričelo slediti “virtualno zasledovalno vozilo” - črta, ki se bo gibala najprej počasi, nato pa čedalje hitreje. Ko nas bo prehitela, bo to pomenilo, da smo s tekom zaključili. Tako bo vsakdo tekel po svojih zmožnostih in volji. Enostavno, pa še zanimivo povrhu!


Preveri še uradno stran Wings for Life World Run in pridobi več informacij.

Vir slik in besedila: Uradno medijsko gradivo projekta Wings for Life World Run

Comments


bottom of page