top of page

Želiš nastopiti na Ba kanalu 2023? Preveri razpis!

KUD Ba kanal je lokalna mladinska organizacija, osredotočena na avtorsko glasbo uveljavljajočih se ustvarjalcev. Njihovo glavno poslanstvo je s snemalno ekipo podpreti vse tiste, ki ustvarjajo kakovostno glasbo, a si ne morejo privoščiti profesionalnega snemanja. Ne glede na žanr ste s svojim bendom vabljeni, da izkoristite priložnost in se prijavite na razpis za snemalne koncerte v letu 2023.

Vir slike: FB stran Ba kanal


Profesionalno snemanje koncerta je sedaj na dosegu roke


Ba kanal je za snemalne koncerte v letu 2023 odprl razpis, na katerega se lahko prijavite vsi, ki delujete na področju glasbenega ustvarjanja, imate vsaj 20 minut avtorskega programa in je vsaj en član prebivalec Slovenije. Snemalni koncerti so namreč namenjeni izključno avtorski glasbi slovenskih ustvarjalcev.


V okviru nastopa boste izbrani prijavljenci prejeli spodbudo za kakovostno glasbeno produkcijo, ki zajema nastop v živo pred lokalnim občinstvom in posnetek, objavljen na Youtube kanalu društva, pa tudi širši publiki. Nastopajoči tako brez stroškov dobijo material, ki jim bo pomagal pri uveljavitvi v lokalni glasbeni srenji. Ba kanal namreč poskrbi za organizacijo koncerta, poleg tega pa tudi za snemanje, fotografije vključno z obdelavo.


Kako se prijavite na razpis Ba kanal 2023?


Na spletišču Ba kanala poleg celotnega besedila razpisa najdete tudi prijavnico in vzorec pogodbe. Prijavnica oziroma vloga mora biti popolna, kar pomeni, da prijavitelj v celoti in skladno z navodili izpolni in pravočasno pošlje v obliki PDF na naslov prijava.bakanal@gmail.com. Pri tem kot zadevo ne pozabite navesti: “Prijava na razpis Ba kanal 2023”. Prav tako na istem naslovu, ki je namenjen prijavam, dobite tudi dodatne informacije. Če jih potrebujete, v zadevi obvezno zapišite: “Info Ba kanal 2023”.


Prijavno dokumentacijo oddajte najkasneje 15. januarja 2023.

Comments


bottom of page