top of page

Preveri programe in se prijavi na Maturo avanturo!

Letošnja Matura avantura že odpira vrata oziroma prijavnice za vse zainteresirane. Zakaj se prijaviti? Ja, a ni jasno, da zato, da bo matura opravljena uspešno kljub neugodnim okoliščinam, ki nas spremljajo že poldrugo leto? Seveda je. Zato le hitro preveri, kateri predmeti se bodo izvajali, kje in kako se prijaviš.

Mentorje smo zbrali, predavanja so v pripravi, infrastrukturo za delo na daljavo tako že vsi obvladamo. Čas je, da začnemo. Kaj že? Priprave na maturo, vendar! Do 15. aprila zbiramo prijave na glavne predmete splošne in poklicne mature, če bo interes tudi za (ostale) izbirne, pa bomo organizirali tudi te.


Zakaj Matura avantura in kaj bomo počeli?


Letošnje leto (ki se, roko na srce, vleče že od lani) nam prinaša kup izzivov pri podajanju in prejemanju ter usvajanju znanja letošnjih maturantov. Že v šoli je obseg snovi preteklih let obsežen, ko se ga lotimo pred dnevi “D” ponovno obnoviti, kaj šele sedaj, ko je podpora profesorjev še težje dostopna in nas morebiti lahko pri tem ovira tudi tehnologija. Zato smo se v KŠOC odločili, da vam ponudimo dodatne ure za pripravo na maturo pri predmetih:

  • slovenščina – splošna matura

  • slovenščina – poklicna matura

  • matematika – splošna matura

  • matematika – poklicna matura

  • angleščina – splošna matura

  • angleščina – poklicna matura

Če bo dovolj velik interes (najmanj 10 prijav) tudi za druge maturitetne predmete, bomo poskrbeli, da bodo priprave na voljo tudi zanje. Poleg tega boste po dogovoru lahko izkoristili še individualne ure.


Vsak predmet se bo izvedel v obsegu 12 do 15 ur, mentorji pa bodo skupaj z udeleženci reševali stare maturitetne pole, vam odgovarjali na vprašanja in se posvečali tudi nalogam po vaši izbiri. Pričetek programa je predviden že v aprilu, končan pa bo predvidoma najkasneje do druge polovice maja.


Dodatne ure podpore za letošnje maturante po simbolični ceni


Ste že kdaj doživeli, da bi vam kdo rekel, da inštrukcije (pa “magari” skupinske) stanejo 7 evrov? In to ne 7 evrov na uro, ampak za kar dvanajst do petnajst ur predavanj! Če se prijavite na 3 predmete, je cena vseh treh predmetov skupaj 15 evrov.


Prijave zbiramo do 15. aprila 2021, zato le pohitite!


Programi letošnje Mature avanture po posameznih predmetih


Spodaj si oglejte urnike posameznih predmetov ali pa si kar prenesite celoten načrt dela.

Comments


bottom of page