top of page

Dobrodelna spletna Škisova tržnica 2021

Občutek Škisove tržnice, ki ga že dolgo nismo doživeli, bo letos organizator prenesel na splet. 28. maja 2021 bomo z dužabno igro, spletnim koncertom in drugimi aktivnostmi skušali obuditi spomine na že več kot 20 let trajajoč projekt, ki bo ob svoji 24. obletnici dobrodelno obarvan.

Škisova tržnica 2015 (več slik preteklih Škisovih tržnic)


Nisi pravi študent, če se enkrat nisi vsaj enkrat udeležil Škisove tržnice


Vsaj tako bi naj bilo nenapisano pravilo. Ampak kako se je udeležiti, če je druženje v takšni obliki še vedno prepovedano? Tudi Zveza študentskih klubov Slovenije se je zato drugo leto zapored odločila dogajanje preseliti na splet. “Klasična” različica enega najpomembnejših družabnih dogodkov za študente je bila namreč odpovedana že lani marca in namesto nje izvedena “online” različica.


Letos sodeluje tudi Fundacija Študentski tolar


Ali ste vedeli, da je pri nas socialno ogroženih kar petina študentov? In kot ves čas ponavljamo (ker je pač treba ponavljati), je “koronakriza” situacijo še poslabšala. Zato bo letos na Škisovi tržnici v sodelovanju s Fundacijo Študentski tolar potekala tudi dobrodelna akcija zbiranja sredstev za tiste študente, ki to najbolj potrebujejo. Sredstva se bodo zbirala z nakupom vstopnic za spletni koncert, ki jih bo mogoče kupiti od 7. maja 2021 z aplikacijo mBills. Ob nakupu boste darovali pet evrov v dobrodelni sklad Fundacije za vse študente v stiski.


Kdaj, kdo, kje, zakaj


Vsak akcijski plan potrebuje odgovore na zgornja vprašanja, zato kar k dejstvom.

Kdaj? Petek, 28. maj 2021 (nakup vstopnic je možen od 7. maja 2021)

Kdo? MI VSI! Jap, tudi ti. ;)

Kje? Na spletu! (V živo žal tudi letos ne bo šlo.)

Zakaj? Preberi še enkrat novico od začetka ali pa preveri več na FB strani dogodka


Se dobimo online na Škisovi? Itak!

コメント


bottom of page