top of page

Dogodki KŠOC: Kaj se dogaja marca?

Marec ne prinaša le pomladi, ampak tudi sveže dogodke za celjske študente in druge zainteresirane. Preverite, kaj smo za vas pripravili v tem mesecu.

Vir slike: Unsplash


Tečaj za voditelja čolna


Z belih strmin se pripravimo na skok v poletje. Ne pozabite, da v marcu organiziramo tudi tečaj za voditelja čolna. Podrobno smo vam ga že predstavili. Če na hitro povzamemo, gre za dvodnevni tečaj, ki bo potekal 11. in 12. marca od 9. do 14. ure v prostorih KŠOC na Mariborski 1 (poleg MCC). Cena za naše člane je 60 evrov, sicer takšen tečaj stane 90 evrov na osebo. Število udeležencev je omejeno, zato se hitro prijavite.


Še vedno je primeren čas za smuko!


Prvi teden marca je že za nami in z njim prvo študentsko prvenstvo v smučanju, ki smo ga na Celjski koči organizirali skupaj z LAK - Laškim akademskim klubom. Če želite tudi vi potrenirati za naslednjega, se nam pridružite na Študentskem smučanju, tokrat na Turracher Höhe! Na izjemne bele strmine na Avstrijskem Koroškem se bomo podali 18. marca. Neposredno v bližini jezera, imenovanega Turracher See, je več kot 43 prog, na katere nas povleče 14 žičnic in vlečnic. Največja zanimivost smučarskega centra na pa je krožna proga, ki sega do višine 2.205 metrov nad morjem jo lahko prevozite s kombinacijo vlečnih naprav.


Če ste za Študentsko smučanje na Turracher Höhe, se prijavite in udeležbo potrdite s plačilom prijavnine v višini 40 evrov. Vse ostale podrobnosti boste našli v objavi dogodka na Facebooku.


Velika tekma v beer-pongu


Verjetno ni junaka, ki ne bi vsaj približno vedel, kako izgleda igra beer-ponga. Vendar pa je treba za pravo prvenstvo točno naštudirati pravila, ki niso tako enostavna, kot je morda videti na prvi pogled. Za zmago je vsekakor dobro, da prej malo potrenirate, za zabavo pa je dovolj, če se nam pridružite kar 25. 3. 2023 ob 18h v dvorani Celjskega mladinskega centra. Tekmuje se v parih, kdor pa svoje druge polovice ekipe ne bo pripeljal s sabo, jo dobi pri nas! Pogoj za udeležbo je prijava. Za člane KŠOC je dogodek brezplačen, ostali poravnajo prijavnino 5 evrov na tekmovalca.


Se vidimo na marčevskih dogodkih s KŠOC-em!
Comments


bottom of page