top of page

Dogodki se vrstijo tudi v januarju

Spletni, seveda. Izobraževalni, pogovorni, športni, glasbeni, predvsem pa družabni in družbeni. Preverite, kaj vse smo organizirali za vas v tem mesecu in se nam pridružite!

Vir slike: Unsplash


V četrtek, 7. Januarja, smo pričeli s 5. Študentskim webinarjem z naslovom: Samozavestna komunikacija in krepitev samozavesti


Skupaj smo se podali v praktične načine in tehnike za krepitev samozavesti. Od afirmacij, vizualizacij, NLP-ja do opuščanja navad, ki naši samozavesti strižejo krila. Podali smo se tudi v podzavest. Vam je žal, da ste zamudili? Ne skrbite, še bomo delali na zanimivih in aktualnih vsebinah!


Petek, 8. januar, smo namenili InterAKCIJI


Pravzaprav delavnica govori o zdravju, natančneje se osredotoča na vpliv kombinacije uživanja zdravil in drugih snovi. Društvo študentov farmacije Slovenije bo ozaveščalo o “možnih interakcijah med zdravili, živili, drogami in alkoholnimi pijačami ter njihov vpliv na naše življenje in telo” (več). Za brezlačno udeležbo oddajte prijavo.


Petek, 15. januar, bo čas, da se razgibamo


Urška Koželj bo vodila vadbo po načelih celostnega razvoja, ki zajema kardio vadbo, vadbo za moč, gibljivost in vzdržljivost. Vadbene urice bodo podprte z elementi plesa, aerobike in pilatesa, zaključevale pa se bodo s sproščanjem, umirjanjem in kratko meditacijo za stik s samim sabo. Vadbe iGRAfit bodo potekale vsak petek od 15. januarja do konca maja 2021 ob 19. uri preko Zoom-a. Vadba je brezplačna in na lastno odgovornost, obvezna je prijava (več o dogodku).


Torek, 19. januarja gremo na misijo mladih s Kristjanom Vebrom


Kaj vse nam bo zaupal naš lokalni prostovoljec Kristjan Veber? No, marsikaj nam je že zaupal v intervjuju - v torek pa se bomo z njim preko Zoom-a še podrobneje pogovarjali o dobrodelnosti, človeških stiskah in osebni rasti. Vsem priznanjem, ki pričajo o njegovemu delu, ki ga opravlja iz srca in z velikim veseljem, se je pridružila še nominacija za naj Celjana. Veselimo se, da se bomo lahko z njim še podrobneje spoznali. Da se nam pridružite tudi vi, oddajte prijavo ali si prej preberite še kakšno podrobnost o dogodku.


To je zaenkrat vse, kmalu pa se vam oglasimo z novim napovednikom. Do takrat lahko dogodke, ki jih organiziramo in soorganiziramo za vas, redno spremljate na naši FB strani.


Comments


bottom of page