top of page

Glasbeno obarvan maj

Maja vas vabimo, da z nami prisluhnete odlični glasbi in se nam pridružite v MCC kavarni. Kar dva večera bomo skupaj uživali v mednarodni glasbi Evrovizije, še en dodaten glasbeni sladkorček pa nas čaka v obliki Open Mic večera z vokalnim Studiem BK.

Vir slike: BBC


7. maja ob 21h podprimo skupaj Raiven, ki nas bo zastopala na pesmi Evrovizije


Prvi predizbor mednarodnega glasbenega tekmovanja, bo potekal v torek, 7. maja 2024. V kavarni MCC se bomo dobili ob 21. uri, kjer bomo skupaj spremljali največje glasbeno tekmovanje na svetu. Nas bo letos zastopala Raiven, odlična izvajalka in profesionalna glasbenica, ki izvira iz našega neposrednega okolja ter jo poznamo po njenih dolgih roza laseh in odštekani garderobi. No, čeprav so lasje barvo že zamenjali za bolj klasično, pa njen videz ni nič manj presenetljiv. Prav tako kot tudi njen vokal. Zato verjamemo, da bo s svojo podobo, glasom in predvsem spektaklom, ki ga bo ustvarila skupaj z odlično ekipo, prepričala gledalce z vsega sveta.


11. maja ob 21. si oglejmo še evrovizijski finale


Če ji bo to tudi uspelo, si bomo njen nastop lahko še enkrat ogledali v soboto, 11. maja 2024, v evrovizijskem finalu. Skupaj bomo posedli po atriju MCC ali pa se zopet “zvrnili” v udobne vreče za sedenje v MCC kavarni (odvisno od vremena) in si skupaj ogledali še vrhunec letošnjega izbora najboljšega glasbenega performansa na vsem svetu ter v odlični družbi navijali za svoje favorite.


16. maja od 19. do 21. ure bo predzadnji OPEN MIC večer v tem šolskem letu


Vocal BK Studio vabi na osmega od letošnjih devetih dogodkov z “odprtim mikrofonom”, na katerem se lahko preizkusite in širši javnosti predstavite mladi pevci in pevke. S prijavo si zagotovite svoje mesto v programu. Poleg mikrofona vam bodo na voljo klavir s pianistom in akustična kitara.


Kaj pa drugi dogodki v maju?


Seveda ekipa KŠOC skrbi tudi za druge aktivnosti. Če vas morda glasbeno dogajanje ni prepričalo, vas v maju vabimo še na tečaj za voditelja čolna in pa na kar dvodnevni knežji festival gina in kulinarike.


Se vidimo! 😀

Comments


bottom of page