top of page

Matura je za vogalom, a brez panike!

Matura se prične že čez manj kot mesec dni, ti pa še vedno nisi odprl knjig? Sedaj jih bi res bilo že treba, a brez panike, tudi letos smo tukaj, da ti pomagamo. Zato se hitro prijavi in izkoristi ugodne priprave na maturo, ki jih organiziramo v okviru kluba KŠOC.

Zbrali in izbrali smo mentorje, določili smo 10-dnevno obdobje priprav, prebrskali stare pole in poskrbeli za učni program. Sedaj potrebujemo samo še vas; letošnje maturante, ki bi želeli za pripravo na maturo še nekaj dodatne razlage in skupnega utrjevanja s kompetentnimi mladimi predavatelji.


Skupinske priprave Matura avantura za uspeh pri zadnjem velikem dejanju srednješolskega izobraževanja


Letošnje skupinske priprave smo v tednu od 20. do 30. aprila 2022 rezervirali za oba splošna predmeta na splošni maturi; slovenščino in matematiko. Udeleženci se bodo pripravljali za osnovno raven, in sicer na način, da bodo pod vodstvom mentorja-predavatelja reševali naloge iz starih maturitetnih pol. Skupinska predavanja, ki bodo potekala v obliki videokonference ali v živo, pa niso namenjena le suhoparnemu sledenju reševanja nalog, temveč bo ob pobudi udeležencev mentor tudi odgovarjal na vprašanja in dodatno razložil snov, ki jo bodo ti želeli slišati.


Program skupnih priprav traja 10 ali 12 šolskih ur oz. 5 ali 6 90-minutnih predavanj. Tudi cena je ugodna; za en predmet udeleženec plača 7 evrov, za dva pa 10. Prvi pogoj za realizacijo priprav pa je seveda število zainteresiranih, saj se bodo te izvedle le, če se na posamezen predmet prijavi vsaj 6 posameznikov.


Poleg skupinskih priprav na voljo tudi individualne ure z mentorji


Če niste prepričani, da bodo dovolj le skupinske priprave, lahko izkoristite še možnost individualnih ur. Za te se dogovorite neposredno z mentorjem. Prvi korak k uspehu pa je seveda ta, da se prijavite. Na podani e-naslov vam bomo potem poslali podatke za nakazilo in ostale pomembne informacije za uspešno udeležbo priprav na splošno maturo.


Informacije v zvezi z izvedbo priprav spremljajte tudi na družbenem omrežju Facebook.


Comments


bottom of page