top of page

Študentsko smučanje Apres ski Edition Nassfeld

Že imaš karte za naš dogodek Apres Ski Edition v Nassfeldu? Preverjena študentska smučarska uspešnica te vabi, da se nam pridružiš tudi ti.


Vir slike: Unsplash


Smučanje v Nassfeldu je že preizkušena izkušnja odlične smuke, čudovite narave, z nami pa tudi najboljše družbe. Se ne strinjaš? Pridruži se nam v soboto, 13. 1. 2024, in preveri, da je vse našteto čisto res.


Zakaj v Nassfeld na Apres Ski Edition?


Že lani smo ugotovili, da je smučišče v neposredni bližini Italijansko-Avstrijske meje eno najbolj priljubljenih z razlogom. Poleg razgibanega terena, ki ga povezujejo dobro strateško postavljene žičnice in sedežnice, obljublja vse možne tipe prog različnih zahtevnosti, med katerimi lahko izbiramo. Morda je edini problem, da gremo samo za en dan, saj bi po slovensko poimenovanih Mokrinah lahko švigali, vse dokler bi smučke držale. Za po vrh pa nas na ta dan čaka tudi après-ski zabava, ki bo sigurno pomemben del nepozabnega smučarskega dne za vse udeležence.


Smučarski paket po študentskih cenah


Ne bo vam treba vozit, ne bo vam treba iskat parkirišča, ne bo se vam treba ukvarjati z nakupom smučarskih vozovnic. Zakaj? Ker to uredimo mi! Vsi, ki se nam boste 13. 1. 2024 pridružili na našem smučarskem dogodku, boste za odlično ceno dobili cel paket: smučarsko karto in povratni prevoz iz Laškega, Celja, Šentjurja, ali Žalca. Pomembno je le, da se pravočasno prijavite oziroma kupite svoje vstopnice.


Članske vstopnice po ceni 45 evrov/osebo lahko kupite vsi študentje in dijaki, ki so v tem študijskem oz. šolskem letu včlanjeni v naslednje študentske klube:

  • Klub študentov občine Celje,

  • Laški akademski klub,

  • Študentski klub žalec,

  • Študentski klub mladih Šentjur,

  • Klub študentov Šmarjske regije in Obsotelja.

Za vse ostale velja enotna paketna cena 65 evrov.

Comments


bottom of page