top of page

Študentsko smučanje na Rogli že naslednji vikend!

Dogodki so nekaj, kar smo v zadnjem času vsi pogrešali. Zato navdušeno pričakujemo 12. februar, ko se nam bo dogajalo na študentskem smučanju s KŠOC na Rogli.

Smučanje je krasen šport, saj združuje številne prednosti. Intenzivno gibanje, čudovita narava in adrenalinski spusti so super kombinacija za vse, ki obožujete šport v zimskem času. Tudi deskanje, čeprav pomeni drugačno tehniko in opremo, prinaša enake prednosti za zdravje vsakega med nami.


Paziti moramo le, da smučamo oziroma deskamo varno in po opremi ter znanju primernih terenih. Več o tem, kako paziti nase in na druge, ko se podimo po belih strminah, smo za vas že napisali, pravila varnega smučanja pa po vseh teh letih še vedno veljajo. Mi verjamemo, da ti pravila že obvladaš in te zato še bolj suvereno vabimo, da se nam naslednji vikend pridružiš na nam bližnji Rogli.


Greš z nami na študentsko smučanje?


Seveda, in to s subvencionirano celodnevno vozovnico, ki jo dobiš za neverjetnih 22 evrov. Kako do nje? Najprej moraš seveda biti naš član oz. članica, nato pa s prijavo preko spletnega obrazca, ki ga izpolniš, da dobiš vsa potrebna navodila za udeležbo na Študentskem smučanju s KŠOC na Rogli. Za zdaj si le še označi, da se v soboto, 12. 2. 2022, dobimo ob 9. uri zjutraj in da potrebuješ svoj prevoz ter potrdilo PCT, ki ga na smučiščih zahtevajo trenutno veljavni ukrepi.


Preveri še:


P. s. Ker smo res kul, ti poleg subvencije za vozovnico častimo še enega “kratkega”. 😉 Se vidimo na belih strminah!

Commentaires


bottom of page