top of page

Ob 15. obletnici brezplačen koncert NUDE za člane KŠOC

KŠOC praznuje 15. obletnico delovanja. Številka kliče po posebnem dogodku, ki se bo tudi zgodil, saj organiziramo pravo praznovanje s Celjsko skupino NUDE s simfoničnim orkestrom in zabavo po koncertu z brezplačno pogostitvijo. Za vse člane KŠOC je vstopnina brezplačna!

Komaj verjamemo, da je minilo že 15 let, odkar je Klub študentov Občine Celje odprl svoja vrata na stežaj celjskim študentom in vsem ostalim, željnim mladostnega dogajanja v Knežjem mestu. “Le kam je šel čas,” bi se spraševali, če nam ne bi bilo jasno, da vsako leto izvedemo bolj intenziven program s številnimi izobraževanji in delavnicami, tečaji in mednarodnimi priložnostmi, nenazadnje pa tudi zabavami, koncerti in drugimi dogodki.

KŠOC-evih petnajst let bomo proslavili “po celjsko” 12. oktobra 2019 ob 21. uri v Narodnem domu

Na naši 15. rojstnodnevni zabavi bodo za glasbo skrbeli domači predstavniki glasbene scene: NUDE s simfoničnim orkestrom in Mr Andy DJ. Prvi nas bodo popeljali skozi bogat repertoar ustvarjanja iz preteklosti do danes, sledil pa bo žur, na katerem bo znan celjski mojster mešalne mize iz nas izvabljal prijetno plesno pozibavanje. Kot se za slavljence spodobi, bomo po koncertu ob “after party”-ju poskrbeli tudi za pogostitev, namenjeno vsem obiskovalcem koncerta oziroma rojstnodnevne zabave.

Vpiši se v KŠOC in se 15-ke udeleži brezplačno

Če si že član(ica) KŠOC-a, se moraš na naš rojstni dan le še prijaviti. Kaj pa če nisi? Imaš dve možnosti:

  1. Preveri pogoje in se včlani čim prej.

  2. Obletnice se udeleži z nakupom karte na INFO točki KŠOC.

Včlanite se lahko vsi, ki:

  • imate status študenta v študijskem letu 2019/2020 in potrdilo o vpisu, ki nam ga ob včlanjenju dostavite, da to potrdite,

  • imate prebivališče na območju UE Celje (Celje, Štore, Dobrna ali Vojnik),

  • se zglasite na naši INFO točki v času uradnih ur in izpolnite prijavnico ter nam predložite potrdilo o vpisu za št. leto 2019/20.

Tudi karto lahko seveda kupite v času uradnih ur, stane pa 10 evrov.

Pridružite se nam na KŠOC-evi 15-ki v spomin na vse pretekle projekte in s pogledom v prihodnost. Se vidimo 12. oktobra 2019 ob 21. uri v Narodnem domu!

댓글


bottom of page