top of page

Božičkova tovarna daril odpira svoja vrata!

Konec novembra bo darovalcem vrata odprla že deveta Božičkova tovarna daril. Se nam želiš letos pridružiti tudi ti? Preveri, kako lahko prispevaš k obdarovanju otrok v naši regiji in se prijavi že zdaj!

Vir slike: Humanitarno društvo Enostavno pomagam


O Božičkovi tovarni daril smo pisali že prejšnja leta, se v njej tudi udejstvovali in z njenimi organizatorji spregovorili besedo ali dve o samem projektu ter drugih dejavnostih društva Enostavno pomagam. Se ji želiš letos pridružiti tudi ti? To lahko storiš na dva načina:

  1. kot božičkov pomočnik ali

  2. kot darovalec.

Božičkovi tovarni daril se pridruži kot pomočnik

Društvo enostavno pomagam pomembno soustvarja bogato prostovoljno dogajanje v naši regiji. Mladi Celjani in Celjanke z veseljem vsako leto sodelujemo v številnih projektih in vsi, ki se dogajajo v času decembrskih praznikov, so še posebej čarobni zaradi božično-novoletnega vzdušja. Privlačnost prostovoljstva v Božičkovi tovarni daril je zato še večja. Vsem, ki bi letos nekaj svojega časa in energije namenili prostovoljnemu udejstvovanju pri izvedbi projekta, so vrata že odprta v obliki spletne prijavnice.


Kmalu bomo lahko v Božičkovi tovarni daril tudi darovali


Darovanje izbranemu otroku se prične 27. novembra 2023. V okviru projekta ga lahko opravite na dva načina. Prvi je vaš lasten izbor daril v obsegu 6 izdelkov, ki jih kupite, zavijete in pripravite sami ter dostavite v božičkovo tovarno daril najkasneje 3 dni po prijavi. Drugi način pa je finančna donacija, v okviru katere vi za darilo plačate, tega pa nato sestavijo, zavijejo in odpošljejo prostovoljci. Pri obeh načinih je bistveno, da se darilo sestavi in dodeli glede na starost otroka. Vsako darilo mora vsebovati 6 bistvenih sestavin:

  1. igračo,

  2. knjigo,

  3. šolske potrebščine,

  4. material za ustvarjanje,

  5. sladkarije in

  6. izdelek za osebno nego.


Za več informacij sledite FB strani društva Enostavno pomagam.

Comments


bottom of page