top of page

V maju ne pozabite na dogodke...

Prišel je prvi ‘pokoronski’ maj in prinesel nove dogodke, ki jih bomo organizirali za vas. Pripravite koledar, nato pa si le hitro oglejte in zabeležite, kdaj ter kje se jih lahko udeležite.


Celjani na Škisovi tržnici v četrtek, 5 maja 2022


Od 12. ure naprej se bomo tudi aktivisti našega Kluba študentov predstavljali na Škisovi tržnici. Medtem ko bomo kakšno rekli na temo študentske scene v 03 regiji, nam bo tradicionalni Chilli con carne pripravil kar Masterchef Alen Rupnik, ki je prav tako del naše ekipe. Pridruži se nam tudi ti.


Break the Silence - Punk edicija v petek, 6. maja 2022, ob 21h


MCC vabi na že znano lomljenje tišine v dvorano v neposredni bližini naše pisarne. Tokrat se bomo prepustili ritmom punk-a, saj nas bodo skozi večer popeljali Pigs parlament, Radiostrom in Center. Vstopnina znaša 5 evrov. Ali pa ne - srečneža, ki bo izžreban v nagradni igri in njegovega označenega FB prijatelja bomo razveselili z brezplačno karto! Preverite, če še lahko sodelujete in se potegujte za dve vstopnici.


Knežja tržnica piva v soboto, 7. maja, ob 17h odpade - PRESTAVLJENA na soboto, 4. 6. 2022!


Na sedaj že tradicionalni celjski mikropivovarski dogodek, smo vas že povabili. Vse informacije in še nekaj o zgodovini pivovarstva na slovenskem si lahko ogledate v enem naših preteklih prispevkov.


Študentska kuhna v soboto, 14. maja, ob 10h


Na majevsko sobotno dopoldne prav prija poprijeti za kuhinjske pripomočke in spoznati, kako pripraviti okusen, hranilen, pa vendar preprost in za študentski žep primeren obrok. Tudi tukaj bo glavna zvezda naš dolgoleten kolega in nekdanji udeleženec oddaje Masterchef, Alen Rupnik. Poleg klasične karbonare se bomo naučili tudi, da se da ostanke riža spremeniti v odličen obrok. Kaj še? Preverite na našem FB dogodku in se prijavite še danes, saj je število mest za udeležence omejeno. Za vse člane KŠOC je udeležba brezplačna.


Koncert Uno Drive v soboto, 14. maja, ob 20h


Ko se dobro nakuhamo in najemo, se malo spočijemo in potem nadaljujemo v kavarni MCC. Ste za? Če ste, pridite spoznat lokalno skupino Uno Drive, katere nastop bo v okviru organizacije Ba kanal. Prostovoljni prispevek znaša 5 evrov.


Kavarniški “OPEN MIC” večer v četrtek, 19. maja, ob 20h


Se vam igra in poje? Pridite na še enega od naše že vpeljane “linije” t. i. “Open mic” večerov, kjer vam bodo na voljo mikrofon, klavir (pianist) ter akustična kitara. Več informacij lahko pridobite tudi na e-naslovu info@vocalbkstudio.com.


Za še več dogodkov in aktualnih informacij pa nas spremljajte tukaj in na naši strani Facebook.

Comentários


bottom of page