top of page

Preskoči vrsto in prehrano podaljšaj elektronsko

Subvencionirano študentsko prehrano lahko podaljšamo preko aplikacije SŠP ali spletne strani študentske prehrane. Tako si prihranimo pot do točke SŠP in se izognemo čakanju v vrsti. Za spodbudo študentov e-podaljšanje prehrane prinese tudi možnost sodelovanja v nagradni igri.Vir slike: Unsplash


Študijsko leto 2020/2021 se je pričelo z več posebnostmi. Poleg sprememb pri vozovnicah IJPP ter posebnih izrednih pravil za izvajanje študija ter bivanje v študentskih domovih sedaj še novost pri študentski prehrani. To lahko podaljšate kar na daljavo, preko aplikacije za Android ali iOS operacijski sistem, za tiste, ki si aplikacije neradi nalagate na telefon, pa je na voljo tudi “desktop” različica za podaljšanje preko brskalnika.


Za podaljšanje študentske prehrane ni več potreben obisk točke SŠP


Po novem si lahko vsi, ki smo v sistem SŠP že vključeni in si želimo torej koriščenje študentske prehrane le podaljšati, to v celoti opravimo elektronsko.

  1. Preko mobilne aplikacije za Apple telefone jo najdemo v trgovini z aplikacijami iTunes, ki jo prenesemo, se vanjo prijavimo in v svojem osebnem profilu označimo “Dovoli podaljšanje”.

  2. Preko mobilne aplikacije za telefone z Androidom, ki jo nadjete v trgovini Google Play, nato pa opravite isti postopek, kot navedeno zgoraj.

  3. Preko prijave ter dovoljena podaljšanja v osebnem profilu študentske prehrane v spletnem brskalniku. Tukaj pazite, da se prijavite v lev (zelenomoder) obrazec, saj je desni (bel) namenjen prvemu vpisu, ki ste ga že opravili.


Za prvi vpis v sistem SŠP je še vedno potreben obisk info točke


Seveda vas radi vidimo in smo veseli vašega obiska v naši info točki, a vendar verjamemo, da bo podaljšanje študentske prehrane na daljavo marsikomu prikladno in ga boste z veseljem izkoristili.


Kolegi, ki v sistem študentske prehrane še niso vključeni, pa bodo tako hitreje prišli na vrsto pri našem info pultu. Ne pozabite, da za vas še vedno velja utečen postopek. Vrata smo za urejanje subvencioniranje študentske prehrane odprli že 1. Septembra, pričakujemo pa vas vsak ponedeljek (10.00–13.00), sredo (12.00–18.00) in petek (10.00–13.00).


Vir: Spletno mesto Študentska prehrana


Comments


bottom of page